Alkotások virágokból és minden másból

Sziasztok Kedves olvasóim!:) A blogot azért hoztam létre, hogy minél több kedves, szép, kreatív és érdekes alkotást készíthessünk együtt. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen egyszerű szépet alkotni, olvass bele a blogba! Ha bármilyen kérdésed, kérésed van keress bátran: takacs.zita@gmail.com Sok sikert, jó munkát! :)Szabóné Takács Zita

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Állandó oldalak

Adventi koszorú - textilbe "öltöztetve"

2013.10.31. 14:05 :: Zita Szabóné Takács

Újszerű megoldás és egyre gyakrabban lehet találkozni azzal, amikor az adventi koszorú alapot valamilyen textilbe "öltöztetik". Ez történhet bármilyen textilből, filc anyagból, fonalból szallagból a lehetőségek tárháza igen széles.

Előnye, hogy önmagában igen dekoratív, így egy minimális díszítéssel kész is van az adventi koszorúnk. Összegyűjtöttem néhány képet, ahol ilyen megoldásokkal találkozhatsz.

Sálból adventi koszorú:szarvasos-kötött.jpg

kötött-szarvas.jpg

kötött koszorú.jpg

Filc anyagból koszorú:

filc-koszorú_2.jpg

filc-gömb gyertyával.jpg

filc-koszorú.jpg

 

Szallagból, masniból koszorú:

szallag koszorú.jpg

Ha van bármilyen kedves anyagod, amit szívesen látnál viszont a koszorúdon, akkor itt a lehetőség. Például mutatós lehet, ha a karácsonyi asztalterítő, vagy "asztali futó" motívuma megjelenik a koszorúdon is.

 

Szólj hozzá!

Címkék: advent filc textil koszorú fonal szallag

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr455607986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása